یک گردشگر عراقی با نشان دادن یک صد دلاری مقابل دوربین موبایلش و توصیه به هموطنانش برای سفر به ایران خبرساز شده است. این گردشگر عراقی با شگفتی به هموطنانش گفت که چهار روز طول کشیده تا یک صد دلاری را در ایران خرج کند و افزود: «به خدا دو سه روز در عراق کارگری کنید اینجا میتوانید پادشاهی کنید!» این ویدیوی تلخ که محصول بیارزش پول ملی ایران در مقابل دلار است را میبینید.
چشم
تابناک عزیز اون فیلم مربوط به تحقیر پول ایرانی توسط عمانی ها رو بگذارید که با 15 هزار ریال ایرانی پفک خریده بود و 15 هزار ریال عمانی 6 تا لندکروز.
سرع تر لطفا فقط که دوستمون راضی باشن از ما!!!!!!
ناشناس
۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۱:۱۹
چه ربطی به بی ارزشی پول ایران داره؟! این داره میگه ایران ارزانی هست و یک توریست با یک اسکناس صد دلاری ، پنج روز می تواند بهترین رستورانها برود و لباس خوب هم بخرد ، و بعد پنج روز تازه صد دلاریش تمام می شود
اگر یک کارگر ایرانی هم روزی 25 دلار درامد داشت حرف شما درست بود.
ناشناس
ارزان بودن به خاطر کاهش ارزش پول ملی است نه رفاه بالای مردم
یک زمانی برعکس بود و عراق پولش بی ارزش بود حالا ایران
ناشناس
ما با شماها شدیم 85 میلیون؟
محمد حسین
نظر ایشون درسته. و دلیلش هم یارانه های پنهان هست که هم دولت دیگه از پس اون برنمیاد و هم به دست اقشار ضعیف نمیرسه و بیشتر قشر مرفه و پرمصرف استفاده میکنن وهم اینکه 4 تا ... مثل این از کشورهای دیگه میان کیف میکنن و میرن . وگرنه ارزش پول ملی با تعداد صفر ها کم و زیاد نمیشه. همین فردا بانک مرکزی پول جدید چاپ کنه و چند تا صفر از جلوی پول ملی برداره پول ما بارزش میشه . ولی آیا اقتصاد هم درست میشه و قدرت خرید زیاد میشه ؟؟؟
ناشناس
IQ!
ناشناس
۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۴:۳۴
نگران نباشید با این دولت وسیاست خارجی که ما داریم اعتبارپول ملی هر روز بهترمی شود.
وزارت خارجه بایستی ویزا را برای بعضی از ممالک برگرداند و اصلا ویزا ایران را به این افراد ندهد آن موقعی که عراق در فلج اقتصادی بود ما کمکش کردیم ، واقعا حق را گفتند که اعراب با ایرانی ها دلشان صاف نمی شود
کجای این ویدئو تحقیر بود؟! اتفاقا عراقی ها را تشویق کرد که به ایران سفر کنند. بی ارزش بودن پول ملی ما که بخاطر شایستگی های (!) مدیران کشور است چه ربطی به این بنده خدا دارد؟