لحظات عبور سیلاب افغانستان از مرز ایران و ورود به هامون
تصاویری صبح امروز منتشر شده که نشان میدهد بر اثر شدت بارش در افغانستان بخشی از آب رودخانه فراه رود افغانستان به سرزمینهای ایران سرریز شده و دریاچه هامون تشنه را تا حدی سیراب کرده است. هنوز اطلاعاتی از میزان و حجم آب ورودی در دسترس نیست. این ویدیو را در تابناک میبینید.
افغانها باید بدانند دو سوی مرز ایران و افغانستان از یک ایل و تبارند! یا سیستانی هستند یا بلوچ، امروز اگر حقابه ها را رعایت کنیم امروز و فردا در کنار هم با صلح و صفا و هم افزایی روزگار را تجربه خواهیم کرد.
جالبه دیگه اصرار نمی کنند که ما حقابه رو گرفتیم دیگه میدونند حقابه ای در کار نیست و فقط سیلاب زیادی افغانستان هستش . یعنی یه حقابه رو از افغانستان ضعیف نمی تونند بگیرند ادعای جنگ با کل دنیا رو دارند
این آب ربطی به حق آبه ندارد حق آبه مربوط به هیرمند است و این رود فراه است که مستقیما وارد دریاچه هامون صابوری که بین دو کشور مشترک است شده و با تکمیل سد بخش آباد همین سیلابها هم وجود نخواهند داشت در صورتی که با اینکه قرادادی نیست ولی قانونا ایران از رودهای فاقد قرارداد مثل فراه رود و هاروت رود و خاش رود و همچنین هریرود سهم درد و بایستی پیگیری شده و محفوظ بماند.
ناشناس
قرارداد صرفا آب مورد نیاز کشاورزی و شرب سیستان بوده و حق آبه محیط زیست در آن لحاظ نشده است
ناشناس
۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۳
دم شما گرم که یک گزارش عالی دادید
باعث خوشحالی ما شد
که این خاک عزیزو پاک درآن نقطه از کشور زیبای ایران جانمان
هم سیراب آب باران و نعمت وهدیه پروردگار شد
الحمدالله