رسمی؛
استقلال با بوژوویچ آرام گرفت + عکس
دقایقی پیش مدیران استقلال با میودراگ بوژوویچ، به صورت رسمی به توافق رسیدند و این مربی هدایت استقلال را تا پایان فصل جاری بر عهده گرفت.

به گزارش «تابناک» به نقل از رسانه رسمی باشگاه استقلال، دقایقی پیش مدیران استقلال با میودراگ بوژوویچ، سرمربی اهل صربستان که اخیرا از استقلال خوزستان جدا شده بود، به توافق رسیدند و این مربی هدایت استقلال را تا پایان فصل جاری بر عهده گرفت.
میودراگ بوژوویچ سابقه هدایت تیمهایی مثل دینامو مسکو، روستوف، لوکوموتیو روسیه، ستاره سرخ بلگراد، آرسنالتولا، نفتچی باکو و ... را در کارنامه خود دارد. بوژوویچ با روستوف قهرمانی جام حذفی روسیه و با ستاره سرخ بلگراد عنوان قهرمانی لیگ برتر صربستان را به دست آورده است.
پس از عقد قرارداد با بوژوویچ، دیان میروالیویچ و ساشا پترویچ دو دستیار او هم قرارداد خود را با استقلال امضا کردند.
قرار است یک دستیار خارجی دیگر هم با نظر بوژوویچ به استقلال اضافه شود و همچنین دستیاران ایرانی هم در کادرفنی بوژوویچ حضور خواهند داشت.



گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
خیال لنگیا راحت شد
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟





