تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست در سدروت

رسانه‌های عبری گزارش دادند که خانواده‌های اسرای صهیونیست در سدروت تظاهرات کردند.
کد خبر: ۱۲۹۱۰۸۰
| |
1938 بازدید
تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست در سدروت

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، معترضان صهیونیست بار دیگر امروز -چهارشنبه- از دولت خواستند همه اسرای صهیونیست موجود در نوار غزه را بازگرداند.

تل‌آویو تخمین می‌زند که ۶۲ اسیر اسرائیلی (زنده و مرده) در غزه وجود دارد، در حالی که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل همچنان به تعلل در آغاز مذاکرات برای مرحله دوم توافقنامه آتش‌بس و تبادل اسرا در غزه که قرار بود از سه فوریه آغاز شود، ادامه می‌دهد.

رژیم اشغالگر اسرائیل در مرحله اول توافق آتش‌بس در نوار غزه برای تحمیل معادلات جدید متناسب با نیاز خود اقدام به طفره رفتن و ایجاد بحران می‌کند که سرنوشت فاز دوم را نامعلوم می‌سازد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت