میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

افزایش حقوق معلمان حق التدریس در دستور کار

وزیر آموزش و پرورش گفت: افزایش حقوق معلمان حق التدریس در دستور کار قرار گرفته است.
کد خبر: ۱۲۹۰۱۱۷
| |
5989 بازدید

افزایش حقوق معلمان حق التدریس در دستور کار

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در نشست مشترک با استاندار خراسان رضوی و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در مشهد با تاکید بر اهمیت تأمین نیروی انسانی در آموزش و پرورش، گفت: گزینش معلمان یکی از دغدغه‌های نمایندگان مجلس است، بیش از ۲۴ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش رد شدند که پس از بازبینی مجدد صورت گرفته ۱۸ هزار نفر پذیرفته شدند.

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ وزیر آموزش و پرورش افزود: تلاش می‌شود که ۶۰ هزار معلم پذیرفته شده در مرحله اول سه آزمون استخدامی آموزش و پرورش مجدداً بازبینی شوند. وی گفت: این امر با کمک و حمایت ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها صورت گرفت، پس از بررسی مجدد حدود ۵۰۰ نفر در آزمون دبیری و آموزگاری آموزش و پرورش پذیرفته شدند. در آزمون کیفیت بخشی نیز حدود ۵۷۰۰ نفر مجدداً قبول شدند.

وزیر آموزش و پرورش به چالش پاداش معلمان و دغدغه آنها اشاره کرد و گفت: به علت خلاء‌های قانونی امکان پرداخت پاداش معلمان امکان‌پذیر نبود که یک جایگاه قانونی برای این امر پیدا شد و در دستور کار سران قوا قرار گرفت که با مصوبه نشست سران قوا ۲۳۵ هزار میلیارد ریال برای این امر در نظر گرفته شد.

کاظمی در خصوص حق الزحمه امتحانات معلمان، افزود: بیش از ۲۰۰ میلیون برگه بدست معلمان آموزش و پرورش بررسی و امضاء می‌شود که حق‌الزحمه این تلاش معلمان نیز تأمین و پرداخت شد.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: موضوع رفاهیات معلمان نیز در دستور کار است. افزایش حقوق معلمان حق التدریس نیز در دستور کار قرار گرفته است مطالبات آنان از ابتدای مهرماه پرداخت خواهد شد.

کاظمی همچنین به کنکور و تأثیر قطعی معدل بر آن اشاره و خاطرنشان کرد: ۹۰۰ ملک آموزش و پرورش در مرحله مولدسازی است.

کاظمی با تاکید بر توسعه عدالت آموزشی، افزود: آموزش و پرورش مبنای تحول کشور است، اساس تحول یک کشور با آموزش و پرورش است.

وی با تاکید بر تحول دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد: به روزآوری و روزآمدسازی محتوای دانشگاه فرهنگیان در دستور کار است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات