ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

10 جاذبه برتر 2011،‌ معرفي شدند

‌کشورهاي آلباني، برزيل ، کيپ ورد، پاناما و بلغارستان را در رديف پنج منطقه نخست و وانوتو،‌ ايتاليا،‌ تانزانيا، سوريه و ژاپن را نيز در رده‌هاي بعدي آورده است.
کد خبر: ۱۲۸۹۲۳
| |
3748 بازدید

میراث آریا: يک سايت راهنماي گردشگري به تازگي اقدام به انتشار نام 10 کشور برتر گردشگري کرده که بايدد در سال 2011 از آنها بازديد کرد.

 اين اسامي که توسط سايت لونلي پلنت(Lonely Planet) اعلام شده،‌کشورهاي آلباني، برزيل ، کيپ ورد، پاناما و بلغارستان را در رديف پنج منطقه نخست و وانوتو،‌ ايتاليا،‌ تانزانيا، سوريه و ژاپن را نيز در رده‌هاي بعدي آورده است.

براساس اين گزارش، کارشناسان شاخصه‌هايي نظير جاذبه‌هاي تاريخي، فرهنگي،‌طبيعي و برخوردار بودن از تفرجگاه‌هاي گردشگري را عوامل اصلي برگزيدن اين کشورها عنوان کردند.

از نظر ديگر، قرار گرفتن کشورهايي نظير آلباني و پاناما در بالاي فهرست و کشورهايي نظير ايتاليا و سوريه در پايين، نه به دليل جذابيت بالاي مناطق ياد شده بلکه به خاظر ناشناخته بودن اين کشورها در نظر بسياري از گردشگران عنوان شده است.

از نکات مهم، قرار گرفتن سه کشور اروپايي، دو کشور از امريکاي لاتين، دو کشور آسيايي، سه کشور افريقايي و يک کشور از منطقه آسيا اقيانوسيه است که نشان ازتقسيم نواحي به شکلي مساوي دارد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟