عرضه ربات گفتگوی هوش مصنوعی ایلان ماسک

ایلان ماسک میلیاردر آمریکایی دیروز شنبه از عرضه ربات گفتگوی هوش مصنوعی اختصاصی شرکت خود موسوم به گروک ۳ خبر داد.
کد خبر: ۱۲۸۹۰۰۵
| |
3078 بازدید
عرضه ربات گفتگوی هوش مصنوعی ایلان ماسک

ابزار گپ هوش مصنوعی ایلان ماسک از طریق شرکت تخصصی هوش مصنوعی وی به نام ایکس‌ای آی عرضه خواهد شد. 

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ ماسک قصد دارد از این طریق شرکت رقیب خود اوپن‌ای آی را به چالش بکشد. بات گپ هوش مصنوعی این شرکت به نام چت جی پی تی، توسط بسیاری از کاربران در سراسر جهان مورداستفاده قرار می‌گیرد.

 ایلان ماسک در هفته‌های اخیر به‌شدت تلاش کرد تا اوپن‌ای آی را با پرداخت بیش از ۹۷ میلیارد دلار خریداری کند. پس از رد این پیشنهاد توسط سام آلتمن مدیرعامل اوپن‌ای آی، ماسک تصمیم گرفته رقیبی تازه برای آن بتراشد.

قرار است نسخه آزمایشی و اولیه ابزار گپ هوش مصنوعی شرکت ایلان ماسک فردا دوشنبه ساعت هشت شب به‌وقت محلی در آمریکا رونمایی شود. ماسک هفته قبل گفته بود طراحی گروک ۳ در مراحل پایانی است و عرضه آن ظرف یک یا دو هفته آینده اتفاق می‌افتد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
آیا از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده می کنید؟
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت