میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کریستیانو رونالدو به تهران نمی‌آید

روزنامه معتبر الشرق الاوسط عربستان اعلام کرد که پیولی سرمربی ایتالیایی النصر در دیدار برابر پرسپولیس به کریستیانو رونالدو استراحت خواهد داد.
کد خبر: ۱۲۸۸۷۸۹
| |
4119 بازدید
|
۳

کریستینو رونالدو به تهران نمی‌آید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، النصر در آخرین بازی خود در مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا به مصاف پرسپولیس خواهد رفت.

این بازی دوشنبه شب در ورزشگاه آزادی و به میزبانی پرسپولیس برگزار خواهد شد.

روزنامه الشرق الاوسط عربستان اعلام کرد که استفانو پیولی سرمربی ایتالیایی النصر تصمیم گرفته است که به کریستیانو رونالدو در این بازی استراحت بدهد.

پیولی به خاطر فشردگی زیاد و برای جلوگیری از خستگی بدنی کریستیانو رونالدو تصمیم گرفته است که در دیدار برابر پرسپولیس از ستاره پرتغالی خود استفاده نکند و به او استراحت بدهد.

النصر در بازی برابر پرسپولیس عبدالله الخیبری، اوتاویو و سلطان الغنام را هم به خاطر آسیب دیدگی در اختیار نخواهد داشت.

این بازی در حالی برگزار می‌شود که النصر با ۱۶ امتیاز در رده سوم جدول رده بندی قرار دارد و صعودش را به دور بعد قطعی کرده است. این درحالی است که پرسپولیس با ۶ امتیاز در رده نهم است و برای صعود به پیروزی در این بازی نیاز دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
با تجربه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۷
واقعا چه خبر هولناکی!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۷
بهتر که نمی آید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۷
نیاد
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت