آیت‌الله جوادی آملی پیام صادر کرد

آیت الله جوادی آملی تصریح کرد: حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن عامل حفظ و انسجام، همدلی و اتحاد است.
کد خبر: ۱۲۸۷۷۴۹
| |
6416 بازدید
|
۱
آیت‌الله جوادی آملی پیام صادر کرد

 آیت الله جوادی آملی در پیامی ضمن گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تاکید کرد: همه در ۲۲ بهمن امسال با جلال و شکوه شرکت کنیم و سالگرد انقلاب اسلامی را ارج می‌نهیم.

به گزارش «تابناک» به نقل از شبستان، این مرجع تقلید گفت: حضور در راهپیمایی در ابتدا حق شناسی از امام، شهدا و جانبازان است و بعد از آن قدردانی از مسئولانی که در مسیر امام و انقلاب بوده‌اند، نه بی راهه رفته‌اند و نه کار کسی را بسته‌اند و سپس هم موعظه و هدایت نسبت به کسانی که تعمدی نسبت به انقلاب اسلامی دارند.

آیت الله جوادی آملی از نهادهای حاکمیتی و حکمیت خواست هر کسی هر کاری از دستش بر می‌آید برای حل مشکلات مردم و جامعه انجام دهد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
حاج آقا لطفا در خصوص مشکلات و فشارهای اقتصادی که کمر مردم را خم کرده هم بیانیه بدهند
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت