صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزن حامیان دولت معلوم است

انتخاب لاریجانی به ریاست فراکسیون حتی به نفع حامیان دولت است
کد خبر: ۱۲۸۶۹۰
| |
2443 بازدید
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگریان معتقد است:احتمال انتخاب لاریجانی در فراکسیون بالاست چرا که تعامل وی با اصولگرایان در مدیریت مجلس خود را نشان داد.

به گزارش خبرآنلاین، امین شعبانی درپاسخ به اینکه چرا درسال جاری اجماع در فراکسیون اصولگرایان بیشتر است، افزود:حامیان دولت در سالهای گذشته برخی مواقع در به دنبال به کرسی نشاندن نامزد خود در میان اصولگرایان بودند که انتخابات دو سال گذشته جایگاه و وزن آنان را در مجلس نشان داد.

وی پیش بینی میزان رای لاریجانی را منوط به انتخاب اعضا دانست و گفت: درمجموع معتقدم ریاست لاریجانی بر فراکسیون اصولگرایان به نفع آنهاست.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟