ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اولین مقصد جولانی به این کشورها خواهد بود

رسانه‌های ترکیه احتمال دادند که احمد الشرع (الجولانی) در آینده نزدیک، در اولین سفر رسمی خارجی خود به ترکیه و عربستان برود.
کد خبر: ۱۲۸۶۲۴۴
| |
5205 بازدید
|
۱
اولین مقصد جولانی به این کشورها خواهد بود

این رسانه ها اعلام کردند که احتمالا طی دو هفته آینده، الشرع به ترکیه سفر کند که طی آن با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور این کشور دیدار خواهد کرد.

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ مسئله نیروهای دموکراتیک سوریه(قسد) و واحدهای حمایت مردمی کُردی در سوریه از اولویت های مسائل مطرح در دستورکار نشست الشرع و اردوغان به شمار می رود.

این رسانه ها ادامه دادند که قرار است رئیس مرحله انتقالی سوریه پس از ترکیه به پادشاهی عربستان سعودی سفر کند.

روز گذشته نیز شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر در اولین سفر یک رهبر عرب به سوریه پس از سقوط نظام بشار اسد، به دمشق رفت و با جولانی دیدار کرد. قطر از مهمترین حامیان مالی گروههای مسلح حاکم بر سوریه است که طی بیش از یک دهه گذشته وظیفه تامین مالی این گروهها را در کنار ترکیه به عنوان حامی لجستیکی و اطلاعاتی نظامی این گروهها برعهده داشته است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
جوجهه تروریست به دستبوسی ارباباش میره
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار