شوك در اردوي مونيخيها !
مهاجم كروات تيم فوتبال بايرن مونيخ كه فصل گذشته در ليگ قهرمانان اروپا گلهاي حساسي براي تيمش به ثمر رساند، از ناحيهي رباط صليبي دچار آسيب ديدگي شد و با قطعي شدن پارگي رباط شش ماه قادر به بازي نخواهد بود.
به گزارش ايسنا ، پس از انجام آزمايش MRI و قطعي شدن پارگي رباط، اين مهاجم ملي پوش راهي آمريكا خواهد شد تا زانويش را به تيغ جراحي دكتر ريچارد استيدمن بسپارد. اوليچ از ابتداي فصل هم با مشكل آسيب ديدگي زانو روبرو بود.
اوليچ پس از اطلاع از ميزان آسيب ديدگياش گفت: كاملا نااميد و ناراحتم. دوست داشتم عملكرد خوبم در فصل گذشته را بهبود ببخشم و بهتر بازي كنم.
آسيب ديدگي اوليچ نگراني لوئيس فان خال را افزايش داده است. اين مربي هلندي هم اكنون روبن، ريبري، فان بومل و ميروسلاو كلوزه را هم در اختيار ندارد.
تيم فوتبال بايرن مونيخ در اولين ديدار از دور برگشت مرحلهي گروهي ليگ قهرمانان اروپا مقابل كلوژ روماني به ميدان خواهد رفت.


