میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خوشبختی سرمربی اخراجی پرسپولیس در لیبی

کارلوس گاریدو سرمربی سابق پرسپولیس، سومین پیروزی متوالی خود را در تیم اتحاد لیبی به دست آورد.
کد خبر: ۱۲۸۴۵۰۹
| |
4132 بازدید

خوشبختی سرمربی اخراجی پس از جدایی از پرسپولیس

به گزارش تابناک به نقل از خبر ورزشی، خوان کارلوس گاریدو سرمربی سابق پرسپولیس با سر و صدای زیاد از این تیم جدا شد و سرمربیگری تیم اتحاد لیبی را به عهده گرفت.

گاریدو در حالی سه بازی روی نیمکت اتحاد لیبی می‌نشیند که این تیم، هر ۳ بازی خود را برنده از زمین خارج شده است.

در ادامه رقابت‌های لیگ فوتبال لیبی، روز گذشته، اتحاد با هدایت گاریدو به مصاف بشائر رفت و موفق شد با نتیجه یک بر صفر این تیم را شکست دهد تا گاریدو، سومین برد خود را در این تیم تجربه کند.

با این پیروزی، تیم اتحاد لیبی، به رده سوم جدول رده بندی لیگ فوتبال این کشور صعود کرد.

این در حالی است که پس از جدایی گاریدو از پرسپولیس، این تیم کماکان بدون سرمربی مانده و هنوز گزینه‌ای، جانشین این سرمربی اسپانیایی نشده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات