ملاقات رهبر انقلاب از شهید رازینی در سال ۷۷

شهید حجت‌الاسلام‌والمسلمین رازینی نیز در این دیدار خطاب به رهبر انقلاب گفته بود ما پیرو مکتب «والله ان قطعتموا یمینی» هستیم.
کد خبر: ۱۲۸۳۹۳۰
| |
5152 بازدید

ملاقات رهبر انقلاب از شهید رازینی در سال ۷۷

شهید رازینی در جریان عیادت رهبر انقلاب: ما پیرو مکتب «والله ان قطعتموا یمینی» هستیم.

به گزارش تابناک؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین رازینی در دی سال ۱۳۷۷ نیز که رئیس دادگستری تهران بود، مورد سوءقصد قرار گرفته بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین رازینی که در آن هنگام رئیس دادگستری تهران بود، شب ۱۸ ماه رمضان هنگام خروج از محل کارش با نصب بمب آهن‌ربایی به خودروی حامل وی توسط موتورسواران مورد سوء قصد قرار گرفت و مجروح شد.

مقام معظم رهبری هنگام عیادت از حجت‌الاسلام والمسلمین رازینی در جریان گزارش پزشکی و وضعیت جسمی ایشان قرار گرفتند و ضمن ابراز خرسندی از بهبودی وضعیت عمومی آقای رازینی، صحت و سلامتی هر چه سریعتر ایشان را از درگاه خدای متعال خواستار شدند وفرمودند: این امتحان الهی بود و اینگونه عوارض، نشانه لطف خداست؛ همه‌ی ما در آرزوی شهادتیم. ان‌شاءالله خداوند این را وسیله‌ای برای تقرب بیشتر شما به پروردگار و جلب توجه و لطف پروردگار قرار بدهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رازینی گفت: ما پیرو مکتب «والله ان قطعتموا یمینی» هستیم، امیدواریم که این کسالت، به انجام وظیفه در راه دفاع از اسلام و ولایت، لطمه نزند.

 
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت