تعداد بازدید : 8005
کد خبر:۱۲۸۳۸۸۴
کد خبر:۱۲۸۳۸۸۴
16186 بازدید
نظرات: ۱۰
ته چین

پخت نان محلی به شیوه پیرزن روستایی

شیوه پخت نان محلی را به شیوه یک پیرزن روستایی بر روی تنور چوبی می‌بینید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
عزیزم کدوم روستا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
نان ها پخت خوبی ندارن و خمیر مانند هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
اين خميره يا چسب چوب؟
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
روستای حسوکندی نزدیک مرز هست
ح.ب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
در کهگیلویه به این نان «شُل شلو» گفته می گویند، با مالیدن کره سفید حیوانی و یا روغن حیوانی بسیار خوشمزه می شه و به عنوان یه وعده غذایی کامل استفاده می شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
نان سالم بدن سالم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
چقدر لباسش قشنگ است خدا حفظشان کند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
چقدر لباسش قشنگ است خدا حفظشان کند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
کدام استان،‌؟ کدام روستاست؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۱
ماهم خودمون نون نون می‌پزیم خیلی خوب مطلوب خوشمزه
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟