مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
روش تشخیص روغن زیتون اصل
تعداد بازدید : 8007
کد خبر:۱۲۸۳۸۸۴
کد خبر:۱۲۸۳۸۸۴
16527 بازدید
نظرات: ۱۰
ته چین

پخت نان محلی به شیوه پیرزن روستایی

شیوه پخت نان محلی را به شیوه یک پیرزن روستایی بر روی تنور چوبی می‌بینید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
عزیزم کدوم روستا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
نان ها پخت خوبی ندارن و خمیر مانند هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
اين خميره يا چسب چوب؟
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
روستای حسوکندی نزدیک مرز هست
ح.ب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
در کهگیلویه به این نان «شُل شلو» گفته می گویند، با مالیدن کره سفید حیوانی و یا روغن حیوانی بسیار خوشمزه می شه و به عنوان یه وعده غذایی کامل استفاده می شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
نان سالم بدن سالم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
چقدر لباسش قشنگ است خدا حفظشان کند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
چقدر لباسش قشنگ است خدا حفظشان کند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
کدام استان،‌؟ کدام روستاست؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۱
ماهم خودمون نون نون می‌پزیم خیلی خوب مطلوب خوشمزه
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟