کنکوری‏ها مجاز به تردد در طرح ترافیک

رئیس راهنمایی و رانندگی با بیان این كه متاسفانه توزیع كارت آزمون به صورت سنتی انجام می شود گفت : از مسئولا ن انتظار داریم از سال آینده این روش را كنار بگذارند و یا این كه جاهای دیگری برای توزیع كارت در نظر بگیرند.
کد خبر: ۱۲۸۳۲
| |
3666 بازدید
رئیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اعلام کرد : داوطلبان شركت درآزمون سراسری دانشگاه ها برای رسیدن به محل برگزاری آزمون می توانند در محدوده طرح ترافیك تردد كنند.

به گزارش شبکه خبر ، سرهنگ هادی هاشمی گفت : برای ارائه خدمات و تسهیلات بهتر و جلوگیری از استرس و نگرانی داوطلبان به آنان اجازه داده می شود با ارائه كارت ورود به آزمون در روزهای پنج شنبه ششم و شنبه هشتم تیردر محدوده طرح ترافیك تردد كنند.

وی ادامه داد: توزیع كارت آزمون در چند روزگذشته موجب انسداد و ترافیك در خیابان های اطراف و محورهای منتهی به محل توزیع كارت شده و این محل ها بیشتر در مراكز پر تردد شهر در نظرگرفته شده است .

رئیس راهنمایی و رانندگی با بیان این كه متاسفانه توزیع كارت آزمون به صورت سنتی انجام می شود گفت : از مسئولا ن انتظار داریم از سال آینده این روش را كنار بگذارند و یا این كه جاهای دیگری برای توزیع كارت در نظر بگیرند.

سرهنگ هاشمی از داوطلبان شركت درآزمون سراسری خواست در روز امتحان حتی الا مكان از آوردن وسایل نقلیه شخصی به علت كمبود جا بپرهیزند و از ناوگان حمل و نقل شهری استفاده و در صورت استفاده ازوسایل نقلیه شخصی از توقف های دوبله خودداری كنند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۳ - ۱۳۸۷/۰۴/۰۵
برای اینکه در خیابان ها ترافیک ایجاد نشود از داوطلبان مبلغ را برای فرستادن کارت با پست پیشتاز دریافت کنند
یا با خرید یک کارتی که حاوی نام کاربری و رمز عبور است در مراکز مانند
محل های روزنامه فروشی فروخته و فرد با دریافت این کارت می تواند با ورود به سایت ب وارد کردن نام و نام خانوادگی و عکس خود برای خود کارت صادر کند
در محل های که آزمون برگزار می شود
یک رایانه قرار داده و با وارد ردن نام کاربری و رمز عبور فرد شرکت کننده شناسایی شود
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت