باجناق کشی با اسلحه شکاری

رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه از دستگیری متهمی خبر داد که باجناق خود را با شلیک گلوله به قتل رسانده بود.
کد خبر: ۱۲۸۲۸۳۸
| |
3454 بازدید
باجناق کشی با اسلحه شکاری

سرهنگ علی کرمی، اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره قتل در شهر کرمانشاه، رسیدگی به موضوع در دستور ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

به گزارش «تابناک» به نقل از همشهری آنلاین، وی عنوان کرد: کاراگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی با انجام کارهای اطلاعاتی و در تحقیقات گسترده خود موفق به شناسایی و دستگیری متهم که با اسلحه شکاری در یک درگیری باجناق خود را به قتل رسانده و از محل حادثه متواری شده بود، شدند.

رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه با بیان اینکه متهم دستگیر شده در بازجویی‌ها به ارتکاب قتل اعتراف کرد، افزود: شب حادثه و به دنبال اختلافات خانوادگی که از قبل داشته‌اند با مقتول درگیر و ابتدا مقتول به سمت وی تیراندازی و از ناحیه پای چپ مجروح کرده و سپس وی نیز به سمت آن با اسلحه شکاری تیراندازی و باعث مرگش شده است.

کرمی با اشاره به کشف اسلحه شکاری مورد استفاده توسط قاتل، از تشکیل پرونده‌ای در این راستا و ارسال به مراجع قضایی جهت سیر مراحل قانونی خبر داد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت