محکومیت ۱۰ میلیارد تومانی پرسپولیس به خاطر یک بازیکن

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس نسبت به محکومیت ۱۰ میلیارد تومانی از سوی کمیته تعیین وضعیت به سپاهان واکنش نشان داد.
کد خبر: ۱۲۸۲۲۴۳
| |
2186 بازدید

محکومیت ۱۰ میلیارد تومانی پرسپولیس به خاطر یک بازیکن

به گزارش تابناک به نقل از مهر، هومن هدایتی درباره محکومیت ۱۰ میلیارد تومانی باشگاه پرسپولیس در قبال انتقال فرشاد احمدزاده از سپاهان گفت: ما هنگام انتقال آقای احمدزاده از سپاهان یک مبلغی را باید پرداخت می‌کردیم، اما با توجه به ابهامات مالی در قرارداد سال دوم آقای فرشاد احمدزاده با سپاهان وارد یک فاز دیگری شدیم.

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس افزود: با توجه به نکاتی که در قرارداد سال دوم آقای احمدزاده بود برای پرداخت حق و حقوق مستلزم توافق و تفاهم طرفین است که در حال رایزنی و مکاتبه با باشگاه سپاهان هستیم. اگر به تفاهم لازم برسیم، دیگر پرونده را پیگیری نخواهیم کرد، اما اگر این اتفاق رخ ندهد پرونده را به کمیته استیناف می‌بریم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت