میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پیام معنادار ظریف به تشکیل پرونده برای محسن رنانی

معاون راهبردی رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه برخورد با اظهارنظر و نقد اندیشمندان مشفق، راه را برای تشویش افکار عمومی توسط تندرو‌های منفعت طلب باز می‌کند، اظهار کرد: «امیدوارم با درایت ریاست محترم قوه قضائیه و دستگاه‌های امنیتی استاد دکتر محسن رنانی فعالیت‌های نیک‌اندیشانه خود را ادامه دهد.»
کد خبر: ۱۲۸۱۸۵۸
| |
6133 بازدید
|
۸
پیام معنادار ظریف به تشکیل پرونده برای محسن رنانی

محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیس‌جمهوری، با انتشار متنی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس به ماجرای تعلیق فعالیت سایت و کانال تلگرامی محسن رنانی، فعال سیاسی، واکنش نشان داد.

به گزارش تابناک؛ او در این زمینه نوشت: «‏استاد دکتر محسن رنانی یکی از آگاه‌ترین و دلسوزترین اندیشمندان این مرز و بوم است که با شجاعت و صراحت به منظور پیشگیری و درمان پیش از وقوع فاجعه، به صورت خصوصی و هرگاه ضرورت باشد به شکل عمومی، هشدار می‌دهد.

انذارهایش برخاسته از دغدغه‌مندی است و نه برای تشویش اذهان. حضور راهگشا و سازنده ایشان در شورای راهبری یکی از نمونه‌های مشارکت مشفقانه ایشان است.

بسیار متاسفم که در هفته‌ای که بناست گفتگوی وفاق ملی با حضور رئیس‌جمهور و اندیشمندان برگزار شود، اخبار ناخوشایندی پیرامون فعالیت‌های روشنگرانه این دانشمند بی‌نظیر و برخی دیگر از دلسوزان ملک و ملت شنیده می‌شود.

آنچه از تجربه اندک نیم قرن گذشته‌ام در بررسی روند‌های اجتماعی ایران و جهان دریافت کرده‌ام این است که برخورد با اظهارنظر و نقد اندیشمندان مشفق راه را برای تشویش افکار عمومی توسط تندرو‌های منفعت طلب باز می‌کند. از این رو، امیدوارم با درایت ریاست محترم قوه قضائیه و دستگاه‌های امنیتی استاد دکتر محسن رنانی فعالیت‌های نیک‌اندیشانه خود را ادامه دهد.»

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
شخصا با افکار دکتر محسن رنانی آشنا نیستم ممکن است با ایشان موافق نباشم اما برخورد امنیتی با فکر و اندیشه، مملکت را به عقب می راند. چه دوست داشته باشید چه نداشته باشید ساخت موشک هم فکر و اندیشه است.
پاسخ ها
a
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
ایشون در حوزه اقتصاد استاد هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
استاد مسلم دانشگاه اصفهان که 50 سال جلوتر از زمان خود را می بیند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
تا امثال استاد الله کرم هستند به اساتید نیازی نیست !!!!
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۲:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
ایشان استاد دلسوز اقتصادی هستند. خدا حفظشون کنه. از بس که نسبت به شرایط کشور هشدار داد و می‌دهد حالا در نگاه حضرات یک اپوزیسیون و پمپاژ کننده ناامیدی شده و القصه اصل ماجرا را رها کرده اند و به این محقق متفکر حمله می‌کنند. خدا بهمون رحم کنه و آخر و عاقبت هممون ختم به خیر بشه
زهره
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
دکتر رنانی کم نظیره..تو را به خدا بهش کاری نداشته باشید..خیلی آدم خوبیه قصد خیر داره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
سخن اندیشمند و دانشمند مصلح مانند داروی تلخی است که مزه بدی دارد ولی باعث تداوم حیات و طولانی شدن عمر میشود. با بستن دهن افراد که نمیشود مملکت را به سر منزل مقصود رساند، ای کاش گوشی برای شنیدن باشد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
خیلی با افکارش آشنا نیستم اما ویدئویی از او دیدیم در مورد التماس عاجزانه از نخبگان برای ماندن در کشور.
واقعا تحت تأثیر قرار گرفتم و به وجود دلسوزانی مثل ایشان در کشور به آینده کشور امیدوار شدم
بسیار بسیار دلسوزانه و عشق به وطن
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت