ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پرسپولیس و الاتحاد عربستان به دنبال یک بازیکن

طبق اعلام روزنامه الوطن پرسپولیس و الاتحاد عربستان بر سر جذب هافبک تاجیک که قیمتش ۶۰۰ هزار دلار است در رقابت‌اند.
کد خبر: ۱۲۸۱۸۳۵
| |
2550 بازدید

پرسپولیس و الاتحاد عربستان به دنبال یک بازیکن

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، آمادونی کمالوف نام ستاره تاجیکستانی است که طبق اعلام سایت Goalti تاجیکستان مورد توجه باشگاه الاتحاد عربستان است تا جایی که لوران بلان این بازیکن را تایید کرده است و سران الاتحاد در تلاش‌اند او را در زمستان جذب کنند.

سایت الوطن هم این خبر را تایید کرد و نوشت: هم باشگاه الاتحاد و هم باشگاه پرسپولیس به جذب کمالوف علاقه دارند. این بازیکن ۲۱ سال دارد و قیمتش ۶۰۰ هزار دلار است.

الوطن نوشت که هم باشگاه پرسپولیس و هم الاتحاد عربستان سخت در تلاش‌اند تا این بازیکن تاجیکستانی را که در تیم استقلال این کشور بازی می‌کند جذب کنند.

کمالوف توانایی بازی در پست وینگر چپ و راست را دارد. او در فوتبال اسپانیا هم به میدان رفته است و از سال ۲۰۲۳ به کشورش برگشته و برای تیم استقلال بازی می‌کند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار