میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
براي اولين بار در آمريكا؛

محكوميت دختر 4 ساله دوچرخه سوار در دادگاه

وكيل "ژوليت " در دادگاه گفت : سن كودك ايجاب نمي كند كه مفهوم خطر را دريابد اما قاضي اين نظريه را نپذيرفت و در دادگاه اعلام كرد وكيل هيچ سندي كه نشان دهد ژوليت مفهوم خطر را نمي فهمد ارائه نكرده است
کد خبر: ۱۲۸۱۷۲
| |
24530 بازدید

دادگاه نيويورك يك كودك 4 ساله دوچرخه سوار را به اتهام تصادف منجر به مرگ با يك زن 87 ساله مجرم شناخت.

به گزارش «تابناک اجتماعی»، "ژوليت بريتمان" متهم است كه هنگام دوچرخه سواري در خيابان هاي منهتن به مقررات راهنمايي و رانندگي دقت نكرده و با تصادف با خانم "كلير ميناج " 87 ساله منجر به مرگ او شده است.

وكيل "ژوليت" در دادگاه گفت : سن كودك ايجاب نمي كند كه مفهوم خطر را دريابد اما قاضي اين نظريه را نپذيرفت و در دادگاه اعلام كرد وكيل هيچ سندي كه نشان دهد ژوليت مفهوم خطر را نمي فهمد ارائه نكرده است.

قاضي اين دادگاه با اشاره به همبازي 6 ساله ژوليت گفت : بايد اين دوست به دوست كوچكتر خود خظرات ناشي از دوچرخه سواري را يادآوري مي كرد تا دوست خود را دچار مشكل نكند.

بي بي سي كه اين خبر را ارسال كرده مي افزايد: در قانون آمريكا براي جرم كودكان بالاي 6 سال ، مجازات هايي درنظر گرفته شده اما تا كنون نتوانسته اند براي جرم كودكان زير 6 سال مقرراتي را وضع كنند و اين موضوع قاضي را سردرگم كرده است بويژه اينكه اين جرم به قتل نيز منجر شده و مقتول نيز يك زن 87 ساله نيويوركي است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات