حمله انصارالله به ناو هواپیمابر ترومن با ۱۱ موشک و پهپاد
سیدعبدالملک الحوثی رهبر انصارالله گفت: این هفته عملیاتهای زیادی از جمله حملات موشکی به یافای اشغالی، فرودگاه بنگوریون، پایگاه هوایی نواتیم و یک نیروگاه در جنوب بیت المقدس انجام شد.

در این هفته عملیات بزرگ، مهم و قدرتمندی را با هدف قرار دادن ناو هواپیمابر ترومن آمریکا با ۱۱ موشک کروز و یک پهپاد برای دومین بار انجام دادیم.
به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، هدف قرار دادن ناو هواپیمابر ترومن، نقشه آمریکا برای هدف قرار دادن کشورمان را خنثی کرد و یکی از نتایج این عملیات فرار آن به همراه شناورهای نیروی دریایی به شمال منتهی الیه دریای سرخ بود.
از جمله عملیات این هفته، سرنگونی دو فروند هواپیمای MQ9 در البیضاء و مأرب بود، آمریکاییها به این پهپاد گرانقیمت برای شناسایی و تهاجم متکی هستند.
یک سال از تجاوز آمریکا و انگلیس به کشورمان می گذرد و بمباران هوایی و دریایی کشورمان بالغ بر ۹۳۱ حمله و بمباران دریایی بوده است. تعداد شهدای یمن در یک سال تجاوزات آمریکا و انگلیس ۱۰۶ نفر و مجروحان ۳۱۴ نفر است.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۳۸
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶۳
پاسخ ها
مجتبی
| ۱۰:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۵
پاسخ ها
م
| ۰۶:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۵
یمن چی داشت ؟ هیچی ایران اونو تجهیز کرده
اگر کشور های عربی و اسلامی همه یکصدا و متحد در مقابل نسل کشی اسرائیل واکنش نشان دهند احتیاج به و جنگ و خونریزی نخواهد بود ولی افسوس!!!
یمن آبروی بشر دنیای امروز رو نگه داشته
پاسخ ها
کبوتر
| ۱۸:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۵
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟






