صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قيمت نهايي برق امشب ابلاغ مي‌شود

کد خبر: ۱۲۸۱۲۵
| |
11427 بازدید
|

وزير نيرو اعلام كرد: قيمت نهايي برق، گاز و حامل‌هاي انرژي تعيين شده و رييس جمهور دستور ابلاغ قيمت‌ها را داده است.

مجيد نامجو در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مبني بر اعلام قيمت نهايي برق تصريح كرد: جمع‌بندي‌ها در كارگروه تحول اقتصادي براي برق گاز و حمل و نقل و نان نهايي شده و رييس جمهور به دكتر فرزين و دكتر رحيمي ماموريت داده كه كارگروهي كوچك‌تر، ابلاغيه را درباره قيمت‌ها تنظيم و قيمت‌هاي تمام شده را اعلام كند.

وي با بيان اين‌كه امشب قرار است در اين كارگروه حضور پيدا كند، گفت: ممكن است رييس جمهور قيمت‌هاي نهايي شده را به زودي اعلام كند.

نامجو در پاسخ به سوال ديگر ايسنا مبني بر اين‌كه چرا در حالي كه مسوولان هدفمندي يارانه‌ها پيشتر گفته بودند قيمت آب امسال افزايش نمي‌يابد، اما از سوي يكي از معاونان وزارت نيرو اعلام شد كه قيمت آب هم امسال اصلاح خواهد شد؟ گفت: پس از آن‌كه اين موضوع را از زبان مسوولان هدفمندي يارانه‌ها شنيدم، آن را با رييس جمهور و دكتر حسيني به عنوان دبير كارگروه تحول اقتصادي مطرح كردم و متوجه شدم كه اين موضوع تنها در كميته تخصصي آب نهايي شده بوده و هنوز به تصويب كارگروه تحول اقتصادي نرسيده و در حال حاضر تصميم بر اين است كه بسته آب هم در كارگروه مطرح شود و از آنجا كه موضوع آب بسيار حساس است، اصلاح قيمت آن مي‌تواند جلوي اسراف را بگيرد.

وزير نيرو ادامه داد: بر اساس آخرين خبرها دكتر حسيني به ما اعلام كرده‌ كه معاون آب و آبفاي وزارت نيرو در كارگروه حاضر شود و پس از بررسي نهايي همه جوانب، قيمت آب هم نهايي خواهد شد كه پس از بسته شدن پرونده حامل‌هاي انرژي امسال شاهد اصلاح قيمت آب هم خواهيم بود.

نامجو در پاسخ به سوال ديگر ايسنا كه آيا قيمت نهايي شده برق كه به زودي ابلاغ خواهد شد در همان محدوده 40 تا 43 توماني به ازاي هر كيلو وات است كه پيشتر در رسانه‌ها مطرح شده بود؟ پاسخ روشني نداد و تنها به اين نكته بسنده كرد كه قيمت نهايي امشب توسط كارگروه ابلاغ مي‌شود و اين در حالي است كه كارگروه تحول اقتصادي قيمتي پايين‌تر از آنچه مد نظر وزارت نيرو بود را تصويب كرده است؛ چون كارگروه با نگاهي جامع‌تر به موضوع نگاه مي‌كند و نمي‌خواهد با اصلاح قيمت‌ها فشاري به مردم وارد شود، ولي محدوده نهايي قيمت برق زير 43 تومان است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۰
م. ابراهيمي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
به احتمال فشار قوي، همه مجبور بشيم براي رهايي از فشار طرح هدفمند كردن، با برق فشار ضعيف خودمونو بكشيم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
قیمت نهایی برق برای همه یکسانه شاید برای شما وخودآقایان باورش سخت باشد که در جنوبی ترین شهر کشور یعنی بندرعباس هنوز کولر گازی روشن است آیا می بایست تعرفه برق ما باکسی که در شمال یا غرب زندگی می کند یکی باشد
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
من نظرم این است باید قیمتها باید در نهایت برابر قیمت دبی باشد بشرط اینکه فکری به حال اشتغال بشود در کشور سرمایه گزاری انجام بگیرد مسئولان از گفتار و رفتار افراطی و بی ضابطه که موجب فرار سرمایه و افزایش ریسک سرمایه گذاری است بپرهیزند و از کانالیزه کردن تسهیلات و اعتبارات به سمت فر/وگروه و جنهح خاص اجتناب نمایند و بستری بوجود آورند که مسائل و مشکلات کشور با شرکت کلیه جناهها ی درون نظام اعم از اصلاح طلب و اصول گرا سر و سامان یابد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
قیمت برق را شب ابلاغ کنند بهتر است چون روز را می گذاریم برای گاز وظهر را هم بای بنزین و......
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
سخنان رئیس جمهور در برنامه تلویزیونی در شنبه شب: فرض کنید یک خانواده 600 کیلو وات برق مصرف می کنند اجرای طرح یارانه ها باعث می شود که 500 کیلو وات ماهانه برق مصرف شود و مبلغ این 100 کیلو وات می ماند در جیب حانواده !
حال آن که
الگو مصرف 200 کیلو وات هست و افزایش بیش از این مقدار باعث افزایش پلکانی مبلغ پرداختی می شود ! و در واقع این خانواده اگر 100 کیلو وات بخواهد کمتر برق مصرف کند باید خانواده یکنفری باشد! (که فقط یک اتاق روشن باشد یک تلویزیون یا یک کامپیوتر روشن باشد یک یحچال کوچک داشته باشند دارای لباس شویی نباشند ). باید این الگو برای همه تفهیم شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۳ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۹
ما همه سركاريم داداش كو آب وبرق مجاني كو پول نفت وگاز
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۹
امشب اعلام میگردد قبلا اعمال گشته است.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟