همه كاسه كوزهها سر كريم شكست!
او كه پس از مدتها فرصتي گير آورد تا در جام حذفي برابر تيم دسته سومي رئال مورسيا به عنوان بازيكن ثابت به ميدان برود كاري از پيش نبرد تا رئالمادريد دوباره برابر يك تيم رده پاييني نتيجه نگيرد و به تساوي بدون گل رضايت دهد. مهاجم فرانسوي قوهاي سپيد از يك ساعت زماني كه خوزه مورينيو در اختيارش قرار داد استفاده نكرد تا حالا وضعيتش در اين تيم مادريدي كاملا مبهم باشد.
به نوشته گل : پس از اتمام بازي رئال مورسيا و رئالمادريد، كريم بنزما فشار دو چنداني روي شانههاي خود احساس ميكند. او كه از ابتداي ورودش به رئالمادريد همواره ذخيره گونزالو هيگواين بوده است در اين ديدار در سيستم 1-3-2-4 مورينيو به عنوان تك مهاجم تيمش به ميدان رفت تا به همه و البته مربياش نشان دهد كه نيمكتنشنيي حق او نيست و تواناييهايش بيش از اينهاست.
كريم در حالي به عنوان مهاجم نوك ثابت تيم پا به ميدان گذاشت كه از قبل ميدانست اين آخرين شانس اوست چرا كه خوزه درست پيش از اين بازي حجت را بر او تمام كرده بود. مربي مادريد در كنفرانس خبرياش راجع به بازي دادن بنزما گفت: «او در اين بازي به عنوان بازيكن فيكس به ميدان خواهد رفت اما اگر نتواند رضايت مرا فراهم كند آنگاه ماجرا متفاوتتر از پيش خواهد شد.» آقاي خاص در ادامه صحبتهايش گفت:
«امروز روز اوست و بايد قدرت ذهني و تواناييهايش را نشان دهد.» كريم اما با نمايشي كه در برابر مورسيا از خود نشان داد همه چيز را دشوارتر كرد چرا كه مورينيو حتي حاضر نشد تا پايان بازي او را در زمين نگه دارد.


