صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزايش قيمت‌ها ضعف دستگاه‌هاي نظارتي است

کد خبر: ۱۲۷۹۸۹
| |
1203 بازدید

رييس كميسيون اجتماعي مجلس، افزايش قيمت‌ها پيش از اجراي هدفمندكردن يارانه‌ها را ضعف در نظارت سيستم بازرگاني و حمايت از مصرف‌كننده عنوان كرد و گفت كه براي جلوگيري از افزايش قيمت‌ها و مهار و كنترل آن بايد كدينگ كردن كالاها در دستور كار قرار گيرد.

به گزارش ایسنا،سليمان جعفرزاده اظهار كرد: آنچه تاكنون از سوي دولت و مسوولان اقتصادي در مورد هدفمندكردن يارانه‌ها مطرح شده نشان مي‌دهد اقدامات خوبي در راستاي حمايت از اقشار كم درآمد صورت گرفته است. هم‌چنين ستادهايي هم براي حمايت از مصرف‌كنندگان در اين قانون در نظر گرفته شده است.

وي با تاكيد بر لزوم برخورد قاطع با متخلفان، گفت: اگر اين‌گونه اقدامات تشريفاتي باشد و بعد از مدتي مصرف‌كننده به فراموشي سپرده شود، اين باعث مي‌شود برخي فروشندگان فرصت‌طلب عرض‌اندام كنند.

نماينده مردم ماكو و چالدران در خانه ملت، بر لزوم تداوم و جديت در اجراي هدفمندكردن يارانه‌ها تاكيد كرد و گفت: در اين راستا بايد با هماهنگي قوه قضاييه با اخلالگران و سوءاستفاده‌گران برخورد قاطع و جدي صورت گيرد و همه سيستم و اركان نظام نيز بايد در اين راه بسيج شوند.

رييس كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي، هدفمندكردن يارانه‌ها را بازسازي پايه‌هاي اقتصادي كشور و جراحي اقتصادي توصيف كرد و افزود: ما به هر حال در خصوص مسائل اقتصادي بايد به نسل‌هاي آينده پاسخگو باشيم و تا امروز اقتصاد ما مريض بوده و نتوانسته جوابگوي نيازهاي جامعه باشد؛ لذا هدفمندكردن يارانه‌ها آغاز ترميم يكي از پايه‌هاي اقتصاد كشور است و ما بايد تا پايان كار برويم و اقتصادمان را درمان كنيم.
 
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟