صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

خبر خوش وزیر ارشاد درباره برخی هنرمندان ممنوع‌الکار

صالحی درخصوص وضعیت ممنوع‌الکاری برخی هنرمندان عنوان کرد: خبرهای خوشی برای تعدادی از هنرمندان ممنوع‌الکار در راه است و تلاش‌ها برای رفع این محدودیت‌ها با همکاری نهادهای قضایی و امنیتی ادامه دارد.
کد خبر: ۱۲۷۹۰۵۳
| |
3436 بازدید
|
۱
خبر خوش وزیر ارشاد درباره برخی هنرمندان ممنوع‌الکار

سید عباس صالحی در حاشیه بازدید از بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر عروسکی تهران مبارک، درباره ممنوع فعالیت برخی هنرمندان افزود: مشکل عده‌ای از خانم‌ها و آقایان با تلاشی که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام داده، رفع شده است و بخشی دیگر هم در آستانه این اتفاق است و ان‌شالله خبرهای خوب آن خواهد رسید.

به گزارش «تابناک»، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: اما برخی محکومیت قضایی دارند و محکومیت‌های قضایی سخت تر است، اما باز مجموعه عزیزانی که در حوزه قوه قضایی بودند به ما نویدهای خوبی دادند که بشود در حوزه قضایی هم کمک کرد.

وی خاطر نشان کرد: یکی از عزیزانی که مدتی در فضای حبس و زندان بود پنجشنبه آزاد شد و با این که محکومیت قضایی داشت توانست از مرخصی استفاده کند و بتواند در عفو هم قرار بگیرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: تلاش می‌کنیم با همکاری همه جانبه با مجموعه دستگاه‌های موثر در این حوزه به نحوی ممنوع الکاری‌هایی که می‌تواند حل شود، حل بشود و تاکنون هم مقداری حل شده است.

صالحی تصریح کرد: در ارتباط با بخشی از آنها به جد در حال فعالیت و در مورد تعدادی از آنها هم در آستانه رفع مشکل هستیم.

سید عباس صالحی پیشتر در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران، گفته بود: بخشی که به عنوان هنرمندان ممنوع الکار تلقی می‌شوند موارد مختلفی دارد. تمام این موارد در این دوره جدید مورد بررسی قرار خواهد گرفت و یک تجدید نظر کلی صورت خواهد گرفت.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۱
با آرزوی بازگشت همه هنرمندان خوب کشورمان و ایجاد فضای دوستی، شادی و نشاط در این کشور غمزده
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات