صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حسن الشیبانی، وزیر خارجه دولت انتقالی سوریه شد

رسانه‌های سوریه اعلام کردند که أسعد حسن الشیبانی به عنوان وزیر خارجه دولت انتقالی سوریه تعیین شده است.
کد خبر: ۱۲۷۸۹۸۷
| |
10125 بازدید

حسن الشیبانی، وزیر خارجه دولت انتقالی سوریه شد

 
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، خبرگزاری سوریه اعلام کرد، روزنامه سوری الوطن امروز شنبه از تعیین  أسعد حسن الشیبانی به سمت وزیر امور خارجه در دولت انتقالی خبر داد.
 
تلویزیون العربی قطر نیز گزارش داد که دولت انتقالی سوریه همچنین «عایشه الدبس» را به عنوان مسئول دفتر امور زنان مرتبط با حقوق زنان منصوب کرد.
 
حسن الشیبانی، وزیر خارجه دولت انتقالی سوریه شد
 
منابع خبری در تاریخ نوزدهم آذر ماه از نشست محمد الجلالی، نخست وزیر سابق سوریه با احمد الشرع، رئیس مخالفان دولت اسد و محمد البشیر، رئیس دولت انتقالی (دوره نجات) خبر دادند.
 
شبکه خبری الجزیره قطر گزارش داد که این نشست برای تعیین سازوکارهای انتقال قدرت و جلوگیری از هرج و مرج در سوریه تشکیل شده است. اداره عملیات نظامی مخالفان سوریه  نیز اعلام کردند: دولت جدید بلافاصله پس از تشکیل کار خود را آغاز خواهد کرد.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات