میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آخرین خبرها از پرونده تتلو

عکس منتشر شده از تتلو در خودرو حدود ۲ ماه قبل حین اعزام وی از دادگاه به زندان ثبت شده است. تتلو همچنین ۲۶ آذرماه در جلسه دادرسی در دادگاه حضور داشت.
کد خبر: ۱۲۷۸۵۳۸
| |
4306 بازدید

آزادی ۲ متهم دیگر پرونده تتلو

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، چند روز قبل تصویری از امیرحسین مقصودلو (تتلو) با لباس زندان و در داخل به خودرو منتشر شد که به شدت از سوی کاربران فضای مجازی مورد استقبال قرار گرفت. اما ماجرای این عکس چه بود؟

الهام رحیمی‌فر؛ وکیل تتلو در این باره گفت: این عکس حدود ۲ ماه قبل حین اعزام امیرحسین مقصودلو از دادگاه به زندان ثبت شده است. البته جلسات دادرسی تتلو همچنان برقرار است و وی آخرین بار در تاریخ ۲۶ آذرماه در جلسه دادرسی در دادگاه حضور داشت.

وی همچنین با بیان اینکه جلسه رسیدگی روز ۲۶ مربوط به موضوع آخرین پرونده امیرحسین مقصودلو (تتلو) با وصف ابلاغ قبلی و حضور موکل و وکلا در دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد، گفت: آقای مقصودلو همچنان یک پرونده مفتوح دارد و امکان تجمیع بین پرونده‌ها وجود ندارد و برای این پرونده در انتظار صدور رأی هستیم.

رحیمی‌فر همچنین درباره دیگر متهمان پرونده تتلو اظهار کرد: امیرحسین محمدیان ذلانی؛ ادمین یوتیوب تتلو و میثم قربانزادگان که به اتهام معاونت در یکی از پرونده‌های تتلو از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به تحمل حبس محکوم شده بودند، هفته گذشته پس از طی مراحل قانونی و با برخورداری از ارفاقات قانونی و رأفت اسلامی آزاد شدند.

این خبر می‌افزاید، پیش از این از سوی وکیل امیرحسین مقصودلو خبر داده بود که مجازات حبس وی در یکی از سه پرونده منتفی و تبدیل به جریمه نقدی شده است.

تجمیع شدن پرونده‌های تتلو منوط به ختم رسیدگی در پرونده سوم و اعلام رأی از سوی دادگاه است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات