صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نخستين تمرين پرسپوليس در درفشي فر

اولين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس در ورزشگاه درفشي فر انجام شد.
کد خبر: ۱۲۷۸۳۵
| |
2818 بازدید

به گزارش ايسنا، در اين تمرين كه از ساعت 15 و 45 دقيقه انجام شد، 25 بازيكن حاضر در تمرين، ابتدا با دويدن به دور زمين و سپس با عبور از موانع مخصوص به گرم كردن بدن‌هاي خود و انجام كارهاي استقامتي پرداختند. سپس به مدت 30 دقيقه در فاصله‌هاي كوتاه و بلند به تمرين پاسكاري پرداختند. در قسمت بعدي سرخ‌پوشان 30 دقيقه به تمرين سانتر از جناحين پرداختند كه در اين بخش علي دايي اصرار زيادي داشت كه توپ‌هاي مهاجمين گل شود.

در پايان نيز علي دايي سرخ‌پوشان را به دو تيم زرد و خاكستري تقسيم كرد تا با هم در تمام زمين مسابقه دهند كه بازي بين اين دو تيم گلي در بر نداشت.

به گزارش ايسنا، امروز فاز اول كمپ باشگاه پرسپوليس افتتاح شد و قرار است در آينده‌اي نزديك فازهاي بعدي اين كمپ نيز آغاز به كار كند.

پرسپوليس در هفته سيزدهم ليگ برتر روز شنبه از ساعت 16 و 45 دقيقه در ورزشگاه آزادي، مهمان استيل آذين است.

 
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟