ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بازهم ادعای بی‌اساس مقام ارشد اتحادیه اروپا علیه ایران

کد خبر: ۱۲۷۸۲۲۲
| |
3583 بازدید
ادعاهای بی‌اساس مقام ارشد اتحادیه اروپا علیه ایران
مقام ارشد سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که فرستاده این نهاد در سوریه گفت‌وگوهای سطح بالایی را با رهبران جدید این کشور آغاز کرده است.
 
به گزارش تابناک به نقل از الجزیره، «کایا کالاس» مقام ارشد سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که فرستاده این نهاد در سوریه گفت‌وگوهای سطح بالایی را با رهبران جدید این کشور آغاز کرده است.
 
وی افزود که اتحادیه اروپا کنفرانس جمع‌آوری حمایت مالی برای کمک به دوره انتقالی در سوریه را برگزار خواهد کرد.
 
کالاس همچنین پس از دیدار با وزرای خارجه اروپا طی مواضعی بی‌اساس به خبرنگاران گفت که ایران و روسیه نباید در آینده سوریه «جایی» داشته باشند.
 
وی افزود: «بسیاری از وزرای خارجه تأکید کردند که رهبری جدید سوریه باید شرط برای از بین بردن نفوذ روسیه را در نظر بگیرد». 
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار