میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۶ متهم فساد مالی در ایلام دستگیر شدند

گروه استان ها- دادستان مرکز استان ایلام گفت: شش نفر از متهمان اصلی پرونده قیر در این استان دستگیر شده‌اند.
کد خبر: ۱۲۷۸۱۸۰
| |
3020 بازدید
۶ متهم فساد مالی در ایلام دستگیر شدند

به گزارش خبرنگار تابناک ایلام به نقل از روابط عمومی دادگستری ایلام، عبدالوهاب بخشنده اظهار داشت: در این پرونده، سوء استفاده مالی گسترده به صورت شبکه‌ای و باندی انجام شده است و بر اساس دستورات قضایی و رصد فنی سازمان اطلاعات سپاه استان ایلام، شش نفر از متهمین شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: متهمان با عناوین اتهامی کلاهبرداری، جعل و استفاده از اسناد مجعول، فرار مالیاتی و... تحت تعقیب هستند.

دادستان مرکز استان ایلام یادآور شد: این موضوع در دستور کار دادستانی قرار گرفت و تحقیقات در شعبه ویژه بازپرسی آغاز شد و تاکنون شش نفر از عوامل اصلی، دستگیر شده‌اند.

بخشنده خاطرنشان ساخت: تلاش در این زمینه ادامه دارد و بر اساس آخرین آمار و اطلاعات، احتمال اینکه افراد دیگر دخیل و مرتبط با این پرونده شناسایی شوند، وجود دارد.

 وی تصریح کرد: پرونده در یکی از شعب بازپرسی مرکز استان مفتوح و تحقیقات لازم جهت بررسی دقیق موضوع و شناسایی سایر مرتبطین کماکان ادامه دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات