صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
دیدار مقامات ارشد ترکیه و قطر با «الجولانی»

وزیر خارجه ترکیه وارد دمشق شد

وزارت اطلاع رسانی دولت موقت سوریه از سفر وزیر امور خارجه و رئیس سازمان اطلاعات ملی ترکیه و رئیس سازمان امنیت ملی قطر به دمشق و دیدار با ابومحمد الجولانی خبر داد.
کد خبر: ۱۲۷۷۴۴۹
| |
5871 بازدید
|
۱

وزیر خارجه ترکیه وارد دمشق شد

وزارت اطلاع رسانی دولت موقت سوریه وابسته به گروه تروریستی تحریرالشام از سفر وزیر امور خارجه و رئیس سازمان اطلاعات ملی ترکیه و همچنین رئیس سازمان امنیت ملی قطر به دمشق پایتخت سوریه خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از المیادین، این وزارتخانه، «هاکان فیدان» و «ابراهیم کالین» وزیر امور خارجه و رئیس سازمان اطلاعات ملی ترکیه و «خلفان الکعبی» رئیس سازمان امنیت ملی قطر قرار است با ابومحمد الجولانی سرکرده گروه تروریستی تحریر الشام و «محمد البشیر» نخست ‌وزیر دولت موقت سوریه دیدار و گفتگو کنند.

در همین حال، شبکه الجزیره نیز در این باره گزارش داد که هیئتی رسمی از دولت ترکیه به ریاست «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه وارد دمشق شد.

وزارت اطلاع رسانی دولت موقت سوریه اعلام کرد که هدف دیدار با هیئت ترکیه ای و قطری پیشبرد گفتگوی سیاسی داخلی میان گروه های مخالف سوری است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
Hossein
|
United Arab Emirates
|
۱۰:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۳
ببینید چرا عربستان با اخوان ترکیه مخالفت میکند .
علت اصلیش رفتار منافقانه ترکهاست
اگر تاریخ را بخوانید عثمانی ها جنگ های فراوانی با همسایگانش داشت که از جمله صفویه بود و
در نهایت قسمت بزرگی از عراق و مخصوصا بغداد از ایران جدا شد و و و
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات