صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

جزئیات تصمیم مجلس درباره شیوه واریز یارانه‌

​با مصوبۀ نمایندگان مجلس، در سال ۱۴۰۴ سرپرستان خانوار می توانند به صورت داوطلبانه درخواست دهند که به جای یارانۀ نقدی کالابرگ الکترونیک بگیرند و سازمان هدفمندسازی یارانه ها مکلف است که سازوکار اجرایی این موضوع را فراهم کند.
کد خبر: ۱۲۷۷۰۵۱
| |
6429 بازدید

جزئیات تصمیم مجلس درباره شیوه واریز یارانه‌

به گزارش تابناک به نقل از فارس، با مصوبۀ نمایندگان مجلس، در سال ۱۴۰۴ سرپرستان به گزارش تابناک به نقل از فارس، خانوار می‌توانند به صورت داوطلبانه درخواست دهند که به جای یارانۀ نقدی کالابرگ الکترونیک بگیرند و سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها مکلف است که سازوکار اجرایی این موضوع را فراهم کند.

پرداخت کالابرگ از خرداد ماه ۱۴۰۱ شروع شد. در ابتدا تنها مربوط به دهک‌های اول تا سوم درآمدی می‌شد، اما به مرور افراد تا دهک هفتم نیز مشمول آن شدند.

با مصوبۀ نمایندگان مجلس، در سال ۱۴۰۴ سرپرستان خانوار می‌توانند به صورت داوطلبانه درخواست دهند که به جای یارانۀ نقدی کالابرگ الکترونیک بگیرند و سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها مکلف است که سازوکار اجرایی این موضوع را فراهم کند.

سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها با اشاره به اینکه این موضوع جدید درباره نحوه ارائه کالابرگ برای سال آینده مطرح است، تاکید کرد که «البته در صورت تصویب در مجلس دولت باید برای نحوه اجرای آن تمهیداتی اندیشیده شود؛ موضوعی که امکان انتقال یارانه نقدی بر اعتبار کالابرگ الکترونیک را فراهم می‌کند. البته این موضوع با درخواست یارانه بگیر انجام خواهد شد.»

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات