میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جریمه، تاوان نگهداری موتورسیکلت قاچاق در منزل

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از محکومیت یک میلیارد و ۶۰۸ میلیون ریالی فردی برای نگهداری یک دستگاه موتورسیکلت قاچاق در شهرستان ملایر خبر داد.
کد خبر: ۱۲۷۶۹۵۸
| |
11260 بازدید
جریمه، تاوان نگهداری موتورسیکلت قاچاق در منزل

به گزارش خبرنگار مهر، مرضیه یونسی بعد از ظهر روز دوشنبه در سالن جلسات این اداره در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پرونده نگهداری یک دستگاه موتورسیکلت هوندا ۶۰۰ سی سی قاچاق به ارزش یک میلیارد و ۶۰۸ میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا تعزیرات حکومتی شهرستان ملایر رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: شعبه پس از بررسی، با توجه به ارائه نشدن مدارک گمرکی، اتهام نگهداری کالای قاچاق را محرز وعلاوه بر ضبط موتورسیکلت کشف شده، متخلف را به پرداخت یک میلیارد و ۶۰۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

یونسی گفت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان ملایر این موتورسیکلت را با گزارش مردمی از یک منزل مسکونی کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار