صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ناظران مجلس در شورای نظارت بر صداوسیما

کد خبر: ۱۲۷۵۴۰
| |
1848 بازدید

نام علي مطهري بدون ارائه دليل خاصي از فهرست نامزدهاي انتخابات شوراي نظارت بر صداوسيما حذف شد و به اين ترتيب شجاعي‌كياسري، جايگزين وي در اين شورا شد.

بيژن نوباوه و رمضان شجاعي‌كياسري به‌ عنوان نمايندگان مجلس در شوراي نظارت بر صدا و سيما انتخاب شدند.

به گزارش ايلنا، در جلسه علني امروز مجلس، انتخابات نمايندگان عضو شوراي نظارت بر صدا و سيما برگزار شد كه از مجموع 201 راي ماخوذه، بيژن نوباوه‌وطن با 119 راي و سيدرمضان شجاعي‌كياسري با 93 راي به‌عنوان نمايندگان مجلس در شوراي نظارت بر صداوسيما انتخاب شدند.

ستار هدايتخواه و مهدي سنايي نيز به ترتيب 82 و 52 راي كسب كردند و از حضور در اين شورا بازماندند.

گفتني است در دوسال گذشته علي مطهري و بيژن نوباوه نمايندگان مجلس در شوراي نظارت بر صدا و سيما بودند كه امروز شجاعي كياسري جايگزين مطهري شد. اين در حالي است كه در ابتداي اين راي گيري، اسم مطهري به عنوان يكي از نامزدها قرائت شد و بعد بي آنكه دليل مشخصي اعلام شود، نام وي از فهرست نامزدها حذف شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟