اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی

در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر «مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده»، سازمان ملی استاندارد اطلاعیه ای صادر کرد.
به گزارش «تابناک»، در این اطلاعیه آمده است: به آگاهی میرساند، انواع ماکارونی مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری میباشد و همواره سازمان ملی استاندارد ایران تولید، تمرکز، توزیع و فروش فراوردههای مورد نظر را از منظر ویژگیهای کیفی، ایمنی، بهداشتی و میکروبی با الزامات مندرج در استانداردهای ملی مربوطه مورد پایش، کنترل و نظارت قرار میدهد. براساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی، فرآورده هایی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت محیط مناسبی برای رشد باکتری باسیلوس سرئوس محسوب میشود.
لذا توصیه میشود، حداکثر یک ساعت پس از پخت، غذای باقیمانده را در یخچال قرار دهید، همچنین پیشنهاد میشود، غذای پخته شده را بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکنید. احتمال رشد باکتری باسیلوس سرئوس در فراورده ماکارونی خام وجود ندارد.
مردم هیچ ارزشی برای بهداشت خودشون قائل نیستند و تنها مواظب به هم نخوردن آرایش و تیپ ظاهری خود می بلشند. در صورتی که رعایت نکردن بهداشت بر ذهن و بدن اثر زیادی دارد
ذرت ها که تراریخته است احتمالا گندم رو هم یه کاری کردند بریم سمت خانم گیاه خواری برای سلامت بیشتر
یه جوری صحبت میکنن انگار ماکارونی رو با همین هفته باهاش آشنا شدیم.
پس چرا تا حالا کشته نمیداد؟
ما هم تا حالا ماکارونی نخوردیم...





