میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خودزنی گواردیولا بعد از تساوی مقابل فاینورد+عکس

پپ گواردیولا بدترین روزهای دوران مربیگری‌اش را می‌گذراند.
کد خبر: ۱۲۷۴۲۴۰
| |
4263 بازدید
خودزنی گواردیولا بعد از تساوی مقابل فاینورد+عکس

پس از تساوی غافلگیرکننده منچسترسیتی برابر فاینورد، پپ گواردیولا با ظاهری عجیب برای مصاحبه با شبکه‌‍‌های تلویزیونی حاضر شد. 

به گزارش تابناک به نقل از طرفداری؛ جی بال، خبرنگار اتلتیک با شکار این تصویر از مصاحبه تلویزیونی گواردیولا، نوشت «چرا پپ شبیه کسی است که بیست دقیقه داخل قفس با ببر جنگیده؟».

 اگرچه زخم بینی سرمربی اسپانیایی در طول بازی هم نمایان بود، اما با توجه به وضعیت سر او، این حدس زده می‌شود که او داخل رختکن عصبانیتش را مقابل بازیکنان ابراز کرده و این زخم بدتر شده است.

 منچسترسیتی اولین تیم تاریخ لیگ قهرمانان است که پیروزی 3-0 تا دقیقه 75' را از دست می‌دهد. این اتفاق در 942 بازی دوران مربیگری گواردیولا سابقه نداشته است. 

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات