صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نمایندگان از دلایل افزایش قیمت خودرو قانع نشدند

عضو کمیسیون صنایع و معادن گفت: خودروسازان در نشست با اعضای کمیسیون گزارش‌های خود را در زمینه افزایش قیمت خودرو ارائه کردند؛ اما اعضای این کمیسیون از گزارش‌های ارائه شده قانع نشدند.
کد خبر: ۱۲۷۳۵۹۶
| |
4424 بازدید
|
۴
نمایندگان از دلایل افزایش قیمت خودرو قانع نشدند

خودروسازان در نشستی در کمیسیون صنایع و معادن گزارش‌های خود را در زمینه افزایش قیمت خودرو را به نمایندگان ارائه کردند. 

به گزارش تابناک به نقل از فارس، حسن‌پور بیگلری عضو کمیسیون صنایع و معادن در تشریح این جلسه گفت: خودروسازان در این نشست گزارش‌های خود را در زمینه افزایش قیمت خودرو ارائه کردند؛ اما اعضای این کمیسیون از گزارش‌های ارائه شده قانع نشدند.

وی افزود: باید در راستای ساماندهی بازار خودرو به قانون‌های خوب مجلس در این زمینه عمل شود و هر کسی از اجرای قانون شانه خالی کند قطعاً نمایندگان مجلس از ابزارهای نظارتی استفاده می‌کنند.

بیگلری تاکید کرد: بر اساس برنامه هفتم پیشرفت، دولت باید دستورالعمل‌های اجرای قانون در زمینه‌های مختلف را در مدت مشخص تدوین کند؛ اما چنین اقدامی انجام نشده است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۴
خیلی جالبه که هیچ کس سوال نمیکنه چرا خودرویی که در دبی مثلا 15 هزار دلاره همان خودرو در ایران مونتاژ میشه به قیمت 30 و حتی بیشتر از 30 هزار دلار به مردم فروخته میشه. اینجا که هم انرژی و هم نیروی کار ارزانتره و همچنین یکسری اقلامش هم تولید داخل هست ؟؟!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۴
قانع میشوند!!!!!!!!!
راستی پرونده ی شاسی بلندایی که به نماینده ها دادن چی شد؟!!!!!!!!
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۴
نماینده گان از قیمت مواد خوراکی بهداشتی خدماتی قانع شده اند !؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۴
نمایندگان محترم گرونی خودرو وخوراکی آغازی برشروع تورم مجددمیباشد.اجاز ندید تورم مملکت را نابود کرده
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات