قلعه‌نویی: روی اتفاقات بچه‌گانه گل می‌خوریم

تیم ملی ایران در هفته ششم دور سوم مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ در بیشکک مقابل قرقیزستان قرار گرفت و نهایتاً با نتیجه سه بر دو از سد این تیم گذشت. 
کد خبر: ۱۲۷۲۷۹۱
| |
2182 بازدید
قلعه‌نویی: روی اتفاقات بچه‌گانه گل می‌خوریم

این پیروزی در حالی به دست آمد که تیم ملی یک بار در جریان این بازی برد دوگله را با تساوی عوض کرد اما گلزنی سردار آزمون باعث شد تا نتیجه مشابه با بازی کره شمالی برای تیم ملی تکرار شود. 

به گزارش «تابناک»، امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی ایران در نشست خبری بعد از این بازی حضور پیدا کرد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود.

صحبت‌های ابتدایی

به مردم ایران تبریک می‌گویم. در یک روز سخت توانستیم یک برد خوب به دست بیاوریم. فکر می‌کنم دیداری بود که با پنج گل باعث لذت تماشاگرانش شد. در نیمه دوم روی دو اشتباه گل خوردیم. با توجه به شرایط مسافرتی که داشتیم باید بازیکنان خود را ستایش کنیم که بلافاصله به زمین برگشتند و گل پیروزی را زدیم و موقعیت‌های زیادی ایجاد کردیم. از تک تک بازیکنانم تشکر می‌کنم. خوشحالیم از ۶ بازی ۱۶ امتیاز گرفتیم. خیلی خوشحالم تبدیل به یک تیم هجومی شدیم. در بحث ساختار دفاعی و اشتباهات فردی یکسری ایراد داریم که در سه ماه فرصتی که داریم ایرادهای فنی و فردی دفاع خود را برطرف کنیم. باید با مربیان لیگ برتری جلسه‌ای بگذاریم تا ایرادات فردی را برطرف کنیم.

فوتبال در آسیا در حال پیشرفت است

خیلی از دوستان می گفتند که رفتن به جام جهانی آسان است اما نتایج در گروه های دیگر مثل بازی های کره جنوبی و عربستان نشان داد فوتبال در آسیا در حال پیشرفت است و تیم ایران هم با همه وجود و بازی رو به جلو بازی می کند. درست است که گل می خوریم اما همین که توانستیم گل بزنیم خیلی خوشحالم.

در شرایط حساسی هستیم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت