درگیری هواداران فرانسوی با صهیونسیت‌ها در مسابقه فوتبال

با وجود حضور ۷ هزار نیروی امنیتی، بسیاری از هواداران فرانسوی با صهیونیست‌ها در مسابقۀ فوتبال میان ۲ تیم درگیر شدند.
کد خبر: ۱۲۷۱۸۳۴
| |
2990 بازدید
درگیری هواداران فرانسوی با صهیونسیت‌ها در مسابقه فوتبال

نفرت از رژیم کودک کش صهیونیستی هر لحظه در جهان و به خصوص در اروپا افزایش می یابد.این موضوع شب گذشته در دیدار تیم های فوتبال فرانسه و رژیم صهیونیستی در ورزشگاه استاد دفرانس بسیار به چشم آمد.

به گزارش تابناک به نقل از فارس، با وجود حضور بیش از ۷ هزار نیروی امنیتی در ورزشگاه و اطراف آن، باز هم تماشاگران فرانسوی با صهیونیست‌ها درگیر شدند و شعارهای زیادی علیه این رژیم کودک کش در ورزشگاه سر داده شد.هنگام پخش سرود این رژیم، هواداران به شدت آن ها را هو کرد.

پیش از این هم در هلند، هواداران آژاکس، اسرائیلی ها را که شعارهای نژادپرستانه علیه غزه و فلسطین سر می دادند، کتک زدند.هواداران پاری سن ژرمن هم در لیگ قهرمانان اروپا بنرهای بزرگی علیه اسرائیل به اهتزار درآوردند.در کشور ایرلند هم بارها شعارها و بنرهایی علیه صهیونیست‌ها در مسابقات ورزشی به خصوص فوتبال سر داده شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار