راه‌اندازي سامانه گوياي پليس در استان تهران

اين مسئول خاطرنشان کرد: اين طرح براي اولين بار در سطح کشور در اين استان به اجرا در آمده است و افراد با متصل شدن به سامانه گويا با پليس‌هاي تخصصي ارتباط برقرار کرده و مشکلات انتظامي خود را مطرح و حل مي‌کنند.
کد خبر: ۱۲۷۱۸
|
۰۳ تير ۱۳۸۷ - ۱۱:۲۹ 23 June 2008
|
2435 بازدید

فرمانده انتظامي استان تهران از راه‌اندازي سامانه گوياي پليس استان تهران براي اولين بار در کشور خبر داد.

سردار عليرضا اکبرشاهي در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: اين سامانه در راستاي طرح تکريم ارباب رجوع با هدف ايجاد پل ارتباطي قوي و هدف گرا ميان پليس و مردم در جهت پاسخگويي به مشکلات مردم و ارائه خدمات انتظامي به شهروندان راه اندازي شده است.

وي افزود: اين سامانه در طول 24 ساعت شبانه روز فعال است و اين امکان را به شهروندان مي‌دهد که به هر يک از پليس‌هاي تخصصي اين استان مانند پليس راهنمايي و رانندگي، پليس اطلاعات و امنيت عمومي، پليس آگاهي، پليس راه، پليس مواد مخدر، معاونت اجتماعي، معاونت وظيفه عمومي همچنين فناوري اطلاعات و ارتباطات متصل شوند.

اين مسئول خاطرنشان کرد: اين طرح براي اولين بار در سطح کشور در اين استان به اجرا در آمده است و افراد با متصل شدن به سامانه گويا با پليس‌هاي تخصصي ارتباط برقرار کرده و مشکلات انتظامي خود را مطرح و حل مي‌کنند.

اين سامانه با شماره 2181818 از تاريخ اول تير ماه سال جاري آغاز به کار کرده و به شهروندان خدمات انتظامي ارائه مي دهد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت