میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

افزایش ارتفاع موج به بیش از ۲ متر در جنوب کشور

سازمان هواشناسی نسبت به وزش باد شدید و افزایش ارتفاع موج به بیش از ۲ متر در آب‌های جنوب کشور هشدار داد.
کد خبر: ۱۲۷۱۶۳۹
| |
2233 بازدید
افزایش ارتفاع موج به بیش از ۲ متر در جنوب کشور
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا؛ سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی‌رنگ آورده است: افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه ای در محدوده ۲۸ تا ۳۰ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا بیش از۱.۵ متر در مناطق ساحلی و بیشتر از۲ متر در مناطق نزدیک و دور از ساحل چهارشنبه تا پنج‌شنبه (۲۳ تا ۲۴ آبان‌ماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای خوزستان، بوشهر، در نواحی شمالی و مرکزی خلیج فارس و مناطق دور از ساحل استان هرمزگان، در شرق خلیج فارس و  جمعه تا شنبه (۲۵ تا ۲۶ آبان‌ماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان، بوشهر، هرمزگان، در خلیج فارس و تنگه هرمز و غرب دریای عمان پیش‌بینی می‌شود.
 
در این شرایط جوی غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در فعالیت‌های تفریحی، اختلال در ترددهای دریایی قایق‌های صیادی، شناورهای سبک و نیمه‌سنگین و سنگین، اختلال در تردد شناورهای مسافربری و تردد کشتی‌های تجاری و اختلال در فعالیت‌های فراساحلی و فعالیت‌های سکوهای نفتی دور ار انتظار نیست.
 
سازمان هواشناسی نسبت به منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناورهای سبک و نیمه سنگین و سنگین، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت های ساحلی و فراساحلی و فعالیت های سکوهای نفتی و آماده‌باش برای مواجهه با خسارت احتمالی توصیه می‌کند.
 
به گزارش ایسنا در هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات