صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
جدیدترین موضع صهیونیست ها؛

باید برای فردای روزی که ایران سلاح هسته ای می سازد، آماده شویم!

یکی از مقامات صهیونیستی در این باره گفته است: سرانجام اسرائیلی ها باید خود را برای روزی که از خواب بیدار می شوند و می شنوند که ایران توانایی تولید سلاح هسته ای را پیدا کرده، آماده کنند و مقامات تل آویو نیز باید گزینه های متعددی را برای روز پس از شنیدن این خبر، روی میز خود داشته باشند/ گفته می شود، نتانیاهو با تشکیل کمیته ای امنیتی به صورت روزانه سناریوهای گوناگون را برای رویارویی با ایران مرور می کند.
کد خبر: ۱۲۷۱۱۵
| |
10125 بازدید

سرویس بین الملل ـ روزنامه «جروزالم پست» در گزارشی با اشاره به اینکه موضوع پذیرش ایران هسته ای، مدتهاست در میان مقامات و رسانه های آمریکایی به شکل پراکنده مطرح شده است، از نفوذ این نوع نگاه در میان مقامات رژیم صهیونیستی خبر داد؛ باید با ایران هسته ای کنار آمد. زندگی با ایران هسته ای اجتناب ناپذیر است و می توان به مانند دوران جنگ سرد، نوعی موازنه بین ایران و اسرائیل ـ مانند موازنه ای که در زمان جنگ سرد بین آمریکا و شوروی وجود داشت ـ برقرار کرد.

به گزارش «تابناک»، یادداشت منتشره در این روزنامه صهیونیستی اشاره دارد به اینکه برای نخستین بار در سطوح حکومتی رژیم صهیونیستی اسرائیل نیز بحث پذیرفتن یک قدرت جدید هسته ای، حتی با کاربری نظامی، در منطقه مطرح شده است.

یکی از مقامات دولت صهیونیستی در این باره گفته است، «سرانجام اسرائیلی ها باید خود را برای روزی که از خواب بیدار می شوند و می شنوند که ایران توانایی تولید سلاح هسته ای را پیدا کرده، آماده کنند و مقامات تل آویو باید گزینه های متعددی را برای روز پس از شنیدن این خبر، روی میز خود داشته باشند.»

با وجود این، تا کنون در درون حکومت صهیونیست ها و همچنین در محافل عمومی این رژیم، بحث های بسیار محدودی درباره کنار آمدن با ایران دارای سلاح هسته ای شده، که عمده بحث ها درباره توقف برنامه هسته ای ایران بوده است.

در همین حال، مقامات این رژیم مدعی اند که زندگی در کنار ایران هسته ای، یک فاجعه خواهد بود و هیچ وجه مثبتی نخواهد داشت.

همچنین آنان بارها اعلام کرده اند که در رویارویی با ایران، هیچ گزینه ای را نادیده نمی گیرند.

گفته می شود، «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر این رژیم، با تشکیل کمیته ای امنیتی و روزانه، سناریوهای گوناگون را برای رویارویی با ایران مرور می کند.

در پایان باید خاطرنشان کرد که تحولات اخیر در تل آویو و همچنین باز شدن این بحث در بین مقامات که درباره کنار آمدن با ایران هسته ای باید اندیشید، پیرو تحولات موجود در روابط بین الملل و به ویژه تحولات موجود در درون ایالات متحده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
انصافا حق دارند
ابراهیم
|
-
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
البته ایران با دارا بودن علوم هسته ای توانایی تولید را دارد ولی این کار خلاف انسانیت است.در ضمن ایران برای مبارزه با زژیم غاصب صهیونیستی احتیاجی به بمب اتم ندارد.از اسم ایران خودش رو خیس میکنه چه رسد به اینکه با ایران هم بخواد درگیر بشه!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
اي بابا عجب فكر جالبي كرديد اون موقع ان شا الله چيزي به نام اسرائيل وجود نخواهد داشت.azadgole
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
"اورشلیم پست" منظورته؟؟
ناشناس
|
Italy
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
اینطور برداشت میشه که الان دارن تو خواب حرف میزنن ، !!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۹ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
همين الانش هم هيچ غلطي نميتوانند بكنند . مردم ايران مردم خوبي هستند اگر دولتمردان مشكلات اقتصادي مردم را حل كنند و سختي ها تقسيم شود مثل زمان جنگ در مقابل دنيا مقاومت خواهيم كرد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
مردم خوبی داریم از هیچ دولتی ترسی در دل ندارند ولی متائسفانه دولتمردان قدرشون را نمی دانند وفقط فکر خودشون هستند
اسحق زماني
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
خوشبختانه دشمنان به خوبي انقلاب ايران را از روز اول شناختند و از روز اول پيروزي انقلاب پايه هاي استبداد امريكا و اسرائيل شروع شد و انشاالله ادامه خواهد داشت ولي متاسفانه بعضي خودي ها به مجاهدت وايثار بسيجي هاي ايران عزيزمان ايمان ندارند/ اسرائيل آماده نابودي باش انشاالله
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
چقدر پررو هستن خودشون بمب اتم دارن و تهدید به استفاده هم می کنن حالا از الان عزا گرفتن که اگه یه روزی روزگاری ایران اتمی شد ما چه خاکی به سرمون کنیم واقعا که عجب دنیاییه!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۳ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
ای اسرائیل مگس صفت با سیمرغ در نیفت که با باد یک بالش از تاریخ محو میشی
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟