میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پرونده چای دبش در دادگاه ویژه رسیدگی می‌شود

رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به اینکه پرونده چای دبش در دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی رسیدگی می‌شود، گفت: حکم این پرونده به دلیل اینکه در دادگاه ویژه رسیدگی می‌شود، قطعی و لازم الاجراست.
کد خبر: ۱۲۷۰۸۷۱
| |
2607 بازدید

پرونده چای دبش در دادگاه ویژه رسیدگی می‌شود

علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران در رابطه با آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده چای دبش گفت: دستگاه قضایی در بحث مقابله جدی با فساد و مفسدین اقتصادی در دوره تحول و تعالی در چارچوب موازین قانونی و فضایی کاملا آرام و با رعایت جوانب قانونی و به دور از جنجال‌های رسانه‌ای و با رعایت حفظ آبرو و حیثیت افراد، بدون اغماض به پرونده‌های رسیدگی می‌کند.

به گزارش تابناک به نقل از میزان، وی افزود: احکام صادره در این حوزه حاکی از عزم جدی و قطعی قوه قضاییه و مسئولان قضایی و قضات در برخورد با جرایم کلان اقتصادی و مرتکبان این جرایم است. 

رئیس کل دادگستری استان تهران بیان کرد: در پرونده چای دبش با تلاش شبانه‌روزی همکاران و همکاری دستگاه‌های مرتبط سازمان اطلاعاتی و سازمان بازرسی کل کشور، تحقیقات بخش عمده این پرونده انجام شد و کیفرخواست پرونده ۶۳ نفر از متهمان به شعبه اول دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی ارجاع شد و وقت رسیدگی به این پرونده در تاریخ ۳ آذر تعیین شده است.

القاصی گفت: مقرر شده جلسات دادگاه رسیدگی به این پرونده مستمر و بدون وقفه برگزار شود و پیش بینی می‌شود از ابتدای ماه آینده که جلسات دادگاه این پرونده آغاز و تا پایان ماه با تشکیل جلسات مستمر بتوان حکم مقتضی برای ۶۳ متهم این پرونده صادر شود.

وی افزود: حکم این پرونده به دلیل اینکه در دادگاه ویژه رسیدگی می‌شود، قطعی و لازم الاجراست.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات