بيلگيتس سكان مايكروسافت را واگذار ميكند
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۸۷ - ۱۰:۱۷ 23 June 2008
کد خبر: ۱۲۷۰۶
| ۰۳ تير ۱۳۸۷ - ۱۰:۱۷ 23 June 2008
| دانشجوي ترك تحصيل كرده دانشگاه هاروارد كه بزرگترين شركت نرمافزاري جهان را بنيانگذاري كرد تا چند روز ديگر به كار رسمي در مايكروسافت پايان ميدهد.
به گزارش ايسنا، پس از كنارهگيري بيل گيتس از مايكروسافت در 27 ماه ژوئن برابر با هفتم تيرماه، سه نفر جاي خالي وي را پر خواهند كرد.
از زماني كه گيتس روند تغيير فعاليت خود از رهبري مايكروسافت به هدايت بنياد خيريه بيل و مليندا گيتس را آغاز كرد سمت وي به عنوان مدير معماري نرمافزار به ري اوزي واگذار شد.
كرگ ماندي هم وظايف مدير پژوهش و مدير استراتژي را از وي به ارث برده و استيو بالمر، همكلاسي سابق بيل گيتس در دانشگاه هاروارد، مدير اجرايي غول نرمافزاري شده است.
بيل گيتس پس از دو سال دانشگاه هاروارد را ترك كرد تا شركتي را بنيانگذاري كند كه به غول نرمافزاري جهاني مايكروسافت تبديل شد؛ وي بعدها مدرك افتخاري از هاروارد و دانشگاههاي ديگر دريافت كرد.
گيتس پس از بازنشستگي از مايكروسافت، رييس هيات مديره و بزرگترين سهامدار آن باقي خواهد ماند اما به گفته تحليلگران او همچنان بخشي از مايكروسافت بوده و عزيمت وي نمادين خواهد بود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.