ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هریس و بایدن، یکدیگر را متهم کردند!

منابع مطلع به وبگاه «آکسیوس» گفتند که تیم‌های انتخاباتی دموکرات‌ها، یکدیگر را مقصر شکست در انتخابات ریاست‌جمهوری می‌دانند.
کد خبر: ۱۲۷۰۵۴۷
| |
4252 بازدید
هریس و بایدن، یکدیگر را متهم کردند!

وبگاه تحلیلی-خبری «آکسیوس» روز جمعه از اختلاف در اردوگاه دموکرات‌ها در پی شکست در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خبر داد.منابع مطلع به آکسیوس گفتند که تیم‌های «جو بایدن» و «کامالا هریس»، یکدیگر را مقصر شکست در برابر «دونالد ترامپ» نامزد حزب جمهوری‌خواه می‌دانند.

به گزارش «تابناک»، آکسیوس به نقل از این منابع که خواستند نامشان فاش نشود، نوشت: «هریس و بایدن در یک چیز اتفاق نظر دارند: پیروزی ترامپ در انتخابات تقصیر خودشان است».طبق این گزارش، تیم هریس می‌گوید مبارزات انتخاباتی ۱۰۷ روزه او «عملاً بی‌نقص» بوده و محبوبیت پایین بایدن، مشاوران او و خروج دیرهنگام او از رقابت را عامل شکست حزب دموکرات می‌دانند.با این حال، مشاوران بایدن، شخص هریس را به دلیل کنار گذاشتن بایدن با دور نگه داشتن او از مبارزات انتخاباتی‌اش، سرزنش می‌کنند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار