صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تدریس واحدی جدید به جای "تنظیم خانواده"

کد خبر: ۱۲۶۹۵۱
| |
2702 بازدید

رئیس مرکز امور زنان و خانواده گفت: به استناد مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی مبنی بر تدریس دو واحد درس اختیاری با عنوان "دانش خانواده "، مرکز امور زنان اقدام به تدوین منبع آموزشی با عنوان "روانشناسی ازدواج و شکوه همسری" کرد.

مریم مجتهدزاده در گفتگو با مهر با اشاره به اشکالات عمده‌ای که در محتوا و حتی نوع انتخاب سرفصلهای درس "جمعیت و تنظیم خانواده" که تا کنون به عنوان واحد عمومی در دانشگاهها تدریس می شد اظهار داشت: در این زمینه کتاب "روانشناسی ازدواج و شکوه همسری" تدوین شده که به مهمترین مسایل فرهنگی و اجتماعی جوانان پرداخته و بستر ازدواج مطلوب و پایدار جوانان را با شعار "انتخاب دقیق"، "ازدواج آسان" فراهم می کند.
 
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه تحکیم خانواده مهمترین استراتژی مرکز امور زنان و خانواده در دولتهای نهم و دهم است و استحکام و دوام خانواده بیش از هر چیز دیگر به روابط بین زوجین بستگی دارد این امر نیازمند آموزشهای چهره به چهره و مداوم در دوره های مختلف زندگی به ویژه در دوره جوانی است.
 
وی گفت: معاونت آموزش و پژوهش مرکز امور زنان و خانواده اقدام به تدوین کتب آموزشی با عناوین"کانون مهرورزی" و "کانون جوانمردی" کرده که از منابع آموزشی "طرح رحمت" است که در کشور با هدف تحکیم خانواده در حال اجراست.
 
مجتهد زاده اظهار داشت: کتاب "کانون مهرورزی" ویژه بانوان تدوین شده است که به نقش مهم زنان در ایجاد آرامش برای پویایی و نشاط خانواده می پردازد و بانوان این مرز و بوم را در راه ایجاد و حفظ ارتباطات صحیح خانوادگی یاری می کند.
 
وی تصریح کرد: کتاب "کانون جوانمردی" ویژه مردان تدوین شده است که به وظایف مهم مردان در قبال خانواده به ویژه همسران پرداخته و راههای تشکیل خانواده سالم و متعالی را با رویکرد دینی ترسیم می کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟