ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دولت به بازماندگان معدن طبس غرامت پرداخت می‌کند

معاون اجرای رئیس جمهور گفت: مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون غرامت دولت در اختیار خانواده‌ها یا باقی مانده خانواده‌های حادثه دیدگان معدن طبس قرار خواهد گرفت.
کد خبر: ۱۲۶۹۰۲۸
| |
2904 بازدید
دولت به بازماندگان معدن طبس غرامت پرداخت می‌کند
به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرای رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری در حاشیه مراسم چهلمین روز جان‌باختن معدن‌کاران طبس در جمع خبرنگاران گفت: حقوق و مسکن به خانواده‌های داغدار معدن طبس در حال پرداخت و تحویل است و هر آنچه که مقررات تعیین کرده در حال انجام است.
 
وی ادامه داد: همچنین مستمری آنان را هم افزایش دادیم و کارفرما برای برخی از فرزندان معدن‌کاران جان‌باخته طبس نیز شغل در نظر گرفته است.
 
قائم پناه بیان کرد: وسایل زندگی و جهیزیه هم برای پنج تا شش نفر پرداخت شده است. امکاناتی که لازم بود را فراتر از قانون تحویل داده‌ایم و کمتر از آن نداده‌ایم.
 
وی عنوان کرد: کمک‌های مالی به موقع انجام شده تا نگرانی‌های کسانی که همسر و سایه سر خود را از دست داده‌اند تا حدی برطرف شود.
 
در خصوص اینکه برخی از بازماندگان حادثه‌های معدن طبس هنوز یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان غرامت دولت را نگرفته‌اند گفت: این مبلغ یا به خانواده‌های حادثه دیدگان پرداخت شده است و یا در اختیار باقی مانده خانواده‌های حادثه دیدگان معدن طبس قرار خواهد گرفت.
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات