آمریکا مدعی شد: برای پایان جنگ بر اسرائیل فشار می‌آوریم

وزارت خارجه آمریکا ادعا کرد که این کشور به تلاش برای اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی جهت پایان جنگ ادامه می‌دهد.
کد خبر: ۱۲۶۸۷۱۵
| |
1969 بازدید
آمریکا مدعی شد: برای پایان جنگ بر اسرائیل فشار می‌آوریم

وزارت خارجه آمریکا تصریح کرد: ما به تلاش با میانجیگران مصری و قطری به منظور دستیابی به راهی برای پیشبرد امور و پایان دادن به جنگ در تماس خواهیم بود.

به گزارش «تابناک» به نقل از الجزیره، وزارت خارجه آمریکا ادعا کرد که این کشور به تلاش خود جهت اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی در مورد لزوم پایان جنگ ادامه می‌دهد.

وزارت خارجه آمریکا اظهار کرد: ما به همکاری با شرکاء در اقصی نقاط منطقه و جهان به منظور ارائه طرح پساجنگ ادامه خواهیم داد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت