اعتراف وزیر جنگ اسرائیل: به نیرو نیاز داریم

«یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در افتتاح دوره زمستانی کنست (پارلمان اسرائیل) بر لزوم تصویب قانونی برای سربازگیری تأکید کرد که نیازهای روزافزون ارتش این رژیم را برآورده کند. وی گفت: این درخواست اساسی و غیرسیاسی است.
کد خبر: ۱۲۶۸۶۲۹
| |
3884 بازدید
اعتراف وزیر جنگ اسرائیل: به نیرو نیاز داریم

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تأکید کرد در سایه افزایش تعداد کشته و مجروحان در درگیری‌های کنونی، ارتش این رژیم به تقویت نیروهایش نیاز دارد.

 

وی بر مخالفتش با تصویب قانونی که حریدی‌ها را از خدمت نظامی معاف کند، تأکید کرد و گفت: این یک پرونده امنیتی و اخلاقی است. وضعیت دشوار است و کشته و مجروحان زیادی داریم برای همین به سربازان و نیروهای بیشتر نیازمند هستیم.

گالانت بر لزوم برابری در برعهده گرفتن مسئولیت دفاع از این رژیم تأکید کرد و خواهان لغو معافیت‌های خدمت اجباری یهودیان افراطی شد.

 

یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی نیز در سخنرانی در کنست گفت: نتانیاهو در سخنانش در کنست به بحران معافیت حریدی‌ها از خدمت نظامی نپرداخت. اگر نتانیاهو نخست وزیر قوی بود به شرکای حریدی‌اش می‌گفت اسرائیل در وضعیت جنگ است و سربازان هر روز کشته و زخمی می‌شوند. ارتش به ۱۰ هزار سرباز اضافی نیاز دارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت